Om oss

Historie

Dags Maskin AS, etablert 1. januar 1989 er ei vidareføring av Dag Haugseth Maskinstasjon, som vart starta i 1979. Dags Maskin AS har kontor, lager og verkstad ved kommunegarasja i Sykkylven. Dags Maskin AS har 11 erfarne og dyktige medarbeidere, ein moderne maskinpark og vi står klare til å hjelpe alle våre kunder til einkvar tid med å utføre oppdrag av høg standard og god kvalitet som resultat.

Arbeidsoppgåver

Dags Maskin AS utfører oppdrag som graving av tekniske anlegg, vegbygging, asfaltering, tomter, industritomter, natursteinsmuring, massetransport, sprenging, prosjektering og regulering av boligfelt og hyttefelt, salg av tomter og hyttefelt, maskintransport, mobilt knuseverk, sortering av masser og jord med meir. Ta kontakt dersom du har eit oppdrag du treng hjelp til å utføre.

Knuseverk Andestad

Dags Maskin AS har eget knuseverk ved Andestad, litt etter badeplassen, og står for all produksjon av ferdigmasse til eige bruk. Vi leverer også til kommune, vegvesen og andre entreprenørar. Knuseverket er mobilt, og klart for knuseoppdrag i, og uttanfor, Sykkylven kommune. Det mobile knuseverket består av ein grovknusar, ein finknusar/konknusar, eit sorteringsverk og gravemaskin og hjullastar etter ønske.

Organisasjonsnummer: NO 950429992 MVA   Adresse: Haugsetvegen 43, 6230 Sykkylven
Styreformann: Dag Haugseth   Telefon: 70 25 46 05
Dagleg leiar: Arild Klokk   Telefax: 70 25 46 06
Antall ansatte: 10   Mobil Arild: 92 68 55 25
Rekneskap:   Mobil Dag: 92 05 95 00
Revisor: Karl Johan Brudevoll   Internett: www.dagsmaskin.no
Internett: www.dagsmaskin.no   E-post: post@dagsmaskin.no